MAXER Meet Videókonferencia
szerver bérlés

Videó meetingek önálló VPS-ben

Biztonságos üzleti megbeszélések bárhonnan, bármikor.
A home office terjedése átalakítja az eddig megszokott munkarutint, ami új kihívások elé állítja a vállalkozásokat. Mi, a MAXER-nél tudjuk, hogy a vállalkozásoknak a sikeres és megbízható üzleti kommunikációra továbbra is szükségük van. Erre nyújt megoldást a MAXER Meet Vidókonferencia szervere.

KIPRÓBÁLJUK

Biztonság

A covid19 járvány felgyorsította a home office terjedését és elhozta a virtuális megbeszélések korát. Nagyon sok cég fizetett elő neves szolgáltatók szolgáltatásaira, amikről utólag derült ki, hogy rengeteg biztonsági hiányosságot tartalmaztak. A bizalom sokakban megrendült egyes videókonferencia szolgáltatások iránt, mi is úgy éreztük, hogy a híres/hirhedt nagy cégek szolgáltatásai esetleg nem kellően biztonságosak. Óriási az igény a biztonságos, egyúttal bárhonnan kivitelezhető üzleti kommunikációra. Ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk a saját videókonferencia szolgáltatásunkat, amelyet az első pillanattól dedikált szolgáltatás formájában biztosítunk.

Adatvédelem

A MAXER Meet videókonferencia szerver egy általad bérelt, saját root hozzáféréssel működő VPS szerver, ezért az alapértelmezett konfiguráció minimális mennyiségű felhasználóhoz kötődő adatot tárol rövid ideig. A hang és a kép nem hagyja el a VPS-t és nem hagyja el Magyarországot, kivéve olyan résztvevő esetén, aki külföldről kapcsolódik a szerverhez. Az alapértelmezett beállításokkal csak a résztvevők láthatják és hallhatják a beszélgetést.

Infrastruktúra

A MAXER Meet videókonferencia szerver egy olyan dedikált szolgáltatás, amelynek több paramétere, legyen az sávszélesség, szerver cpu terhelés, vagy akár hozzáférési vagy adminisztratív jellegű erőforrások kezelése szolgáltatásonként skálázható és alacsony késleltetésű hálózatról üzemel.
Az általunk biztosított video meeting VPS-hez adminisztrátori jogot adunk.

Miért jobb a MAXER Meet Videókonferencia, mint a külföldi szolgáltatók termékei?

 • Mert a kép- és hangminőség magas színvonalú a videó meeting során, köszönhetően annak, hogy az adatforgalom hazai hálózaton mozog;
 • Mert könnyű és gyors a csatlakozás Chrome böngészővel egyéb szoftver telepítése nélkül;
 • Mert a videókonferencia szoftver egy előre egyeztetett domainen válik elérhetővé;
 • Mert szoftveresen támogatott IOS és Android platformon, ha mobilról szeretne egy résztvevő csatlakozni;
 • Mert nem kell semmit konfigurálni a VPS-ben;
 • Mert a VPS root hozzáférését átadjuk és a jelszó bármikor megváltoztatható. Sőt! Mi javasoljuk a megváltoztatását, ezzel is növelve a biztonságot!
 • Mert moderálási lehetőségeket biztosít a beszélgetésben (némítás, jelzések);
 • Mert lehetőséget biztosít privát és közös chat-re a videó konferencia közben;
 • Mert opcionálisan publikálható a beszélgetés Youtube-ra;
 • Mert GDPR kompatibilis;
 • Mert rendkívül biztonságos. A VPS-t nem hagyja el a VPS adminisztrátorának engedélye nélkül se hang, se kép, se hang szöveges leirat, ellentétben sok más szolgáltató gyakorlatával!

Próbáld ki a csapatoddal!

Az üzleti megbeszéléseknek most már a távolság sem szabhat gátat.
Most tesztelhetitek az öszes elérhető funkciót kollégáiddal.
Próbáljátok ki demo szerverünkön az új MAXER Meet videókonferencia szolgáltatást!

KIPRÓBÁLJUK